Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті запустили проєкт, який руйнуватиме міфи про наш край

На Закарпатті запустили проєкт, який руйнуватиме міфи про наш край
З червня на Закарпатті реалізовують комунікаційний проєкт про найзахіднішу область України під назвою «Re:Open Zakarpattia».

Він покликаний привернути позитивну увагу до Закарпаття, спростувати негативні стереотипи про цю область, які накопичилися останні роки, а також сформувати ідеї та рішення для розвитку цього мультикультурного регіону на кордоні з ЄС. Про це кореспонденту Укрінформу повідомив аналітик, ініціатор проєкту Дмитро Тужанський.

«За останні роки через низку причин Закарпатська область почала асоціюватися, насамперед, із негативними подіями чи явищами, такими, як сепаратизм, контрабанда чи кримінальні розбірки. Але це викривлене та хибне уявлення про регіон. Насправді, Закарпаття є, можливо, найбільш недооціненим регіоном України з огляду на потенціал, і ми прагнемо про усе це розповісти – через дослідження, матеріали у місцевих та центральних ЗМІ, онлайн та оффлайн дискусії, зокрема й на 2-денному форумі за участю експертів, організації візитів до регіону”, - пояснив Тужанський.

За його словами, ініціатива нової дискусії про Закарпаття поверне його в український дискурс, щоб країна і світ відкрили регіон знову
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: