Вхiд на сайт
Авторизацiя

Китайські вчені створили органічний сонячний модуль з ефективністю 14,4%

Китайські вчені створили органічний сонячний модуль з ефективністю 14,4%
Вчені з Китаю розробили органічний модуль площею 18 см2, який називається DTY6. Пристрій має сертифіковану ефективність 13,98%, але може досягнути 16,1%.

Група вчених з Південно-Китайського технологічного університету створила високоефективний органічний сонячний елемент із ефективністю понад 14%. Пристрій засновано на акцепторі нефулерену під назвою DTY6, який широко використовується у дослідженнях органічних сонячних елементів.

Акцептор синтезували з алкільними ланцюгами. Алкільні ланцюги - це молекули, які містять лише атоми вуглецю та водню, мають сильне та широке поглинання та високу рухливість електронів. Вони також широко застосовуються при розробці високоефективних органічних сонячних елементів. Крім того, міні-панель має більшу площу в порівнянні зі звичайними пристроями з органічним покриттям.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: