Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вибір бездротових навушників... Хто оцінить бездротову технологію?

Вибір бездротових навушників... Хто оцінить бездротову технологію?
Бездротові навушники увійшли в наше життя і не виключено, що в кінця 2020 або в 2021 році цей аксесуар вже буде входити в комплект топових смартфонів. Багато хто впевнений, що компанія Apple стала ініціатором відмови інших брендів від дротового стандарту підключення 3.5мм. Однак це зовсім не так і цей роз'єм залишається в минулому через те, що виробники прагнуть зробити мобільні девайси максимально тонкими.

Що стосується бездротових технологій, то бояться їх точно не варто, а ціни на навушники, що підтримують мережі Bluetooth або WI-FI, сьогодні знаходяться на прийнятному рівні.

Для кого не підійдуть бездротові навушники?


Такий варіант не радимо вибирати тим користувачам, яким доводиться тривалий час знаходиться в навушниках: звукорежисери, монтажери, геймери. Справа в тому, що автономна робота аксесуарів без проводів обмежена зарядом вбудованих батарей, тому після закінчення декількох годин безперервної роботи доведеться заряджати накопичувальні елементи.

Плюси і гідності

У продажу зустрічаються два види навушників нового покоління: TWS (повністю бездротові) і блютуз пристрою, в яких вкладиші з'єднані проводом або жорстким оголів'ям.

Що стосується накладних варіантів з жорсткою дугою, то головна їх особливість полягає в хорошій якості відтвореного звуку і високому рівні автономної роботи. Звичайно для пробіжок вони підійдуть не зовсім, а от для прослуховування музики і перегляду фільмів - це ідеальний варіант. На такому устаткуванні економити не радимо, тому що дешеві навушники не зможуть принести достатнього обсягу задоволення від прослуховування.

Для повсякденних же завдань рекомендуємо придивитися саме до True Wireless технології. Такі навушники часто комплектуються додатковим кейсом для зберігання, який паралельно виступає ще і з зарядною станцією. Повністю бездротові аудіосистеми підійдуть і для прогулянок, і пробіжок, і прослуховування музики по дорозі на роботу. Конструкція корпусу виконана таким чином, що кожен з вкладишів тримається в вусі впевнено навіть під час інтенсивних і різких рухів. Плюс до всього немає жодного дроти, який би міг заважати руху і заплутується.

При виборі бездротових навушників звертайте також особливу увагу на наявність управління. Воно може бути традиційним механічним або сенсорним. З точки зору практичності краще зарекомендували себе саме звичайні кнопки, так як сенсорні датчики спрацьовують при помилкових торкання і можуть активувати ту функцію, яка не потрібна користувачеві в дану хвилину.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: