Вхiд на сайт
Авторизацiя

Літературно-мистецький «ЧЕНДЕЙ ФЕСТ 2020» відбудеться онлайн

Літературно-мистецький «ЧЕНДЕЙ ФЕСТ 2020» відбудеться онлайн
10-14 вересня на Закарпатті відбудеться ІІ Літературно-мистецький фестиваль «ЧЕНДЕЙ ФЕСТ 2020». Цьогоріч фестиваль на пошану Шевченківського лауреата, майстра новели Івана Михайловича Чендея присвячений 55-річчю першого показу шедевра світового кіно режисера Сергія Параджанова «Тіні забутих предків», автором сценарію якого був Іван Чендей.

Через пандемію коронавірусу фестиваль для глядачів пройде онлайн. Події з Ужгорода транслюватимуться наживо на сторінці "Письменник Іван Чендей" у соцмережі Фейсбук та на ютуб-каналі «Ужінформ» . Заходи, що відбуватимуться в гірському селищі Дубове, будуть зафільмовані й представлені на загал дещо пізніше.

У програмі п’ятиденного фестивалю зустріч із видатними діячами культури і мистецтва, круглий стіл «Закарпатці в «Тінях забутих предків», презентація документального фільму "Тіні Івана Чендея" режисера В'ячеслава Бігуна, церемонія нагородження лауреатів ІІІ Всеукраїнського літературного конкурсу імені Івана Чендея, відкриття літературно-туристичного маршруту «Стежками Івана Чендея» в селищі Дубове, онлайн-серія літературних лекцій і тренінгів «Школа Івана Чендея» тощо.

Проєкт «Чендей Фест 2020» реалізується в межах партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) та Офісу розвитку малого та середнього підприємництва (SME.DO) при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
За підтримки Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородскої міської ради та БО «Міжнародний благодійний фонд імені Івана Чендея»
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: