Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Чилі побудують вітрову та сонячну станції з накопичувачами загальною потужністю 863МВт

У Чилі побудують вітрову та сонячну станції з накопичувачами загальною потужністю 863МВт
У районі комуни Тальталь у провінції Антофагаста(Чилі) планують побудувати вітрову, сонячну електростанцію і накопичувачі енергії загальною потужністю 863 МВт.

Заявку на розробку проекту спорудження гібридного енергокомплексу Parque Terra в Агентство з екологічної оцінки (Environmental Assessment System, SEA) Energia подала чилійська компанія AES Gener.

Проект включає будівництво ВЕС потужністю 350 МВт (50 вітряних турбін по 7 МВт кожна), СЕС потужністю 513 МВт та двох ємнісних накопичувачів енергії. Інвестиції компанії у проект складуть $750 млн.

Будівництво Parque Terra Energia Renovable планують розпочати у 2022 році.

У квітні 2020 році акціонери AES Gener (включаючи американську корпорацію AES з часткою в 66%) схвалили збільшення капіталу компанії на $500 млн, щоб допомогти AES Gener інвестувати $1,8 млрд у подальший розвиток вітряних і сонячних генеруючих потужностей і збільшення потужності ВДЕ-генерації у Чилі і Колумбії сумарно до 1 600 МВт.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: