Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що пророкують зірки: гороскоп на тиждень 31 серпня - 6 вересня 2020 року

Що пророкують зірки: гороскоп на тиждень 31 серпня - 6 вересня 2020 року

Якщо зосередитися на своїх цілях, то можна отримати задовільні відповіді на найактуальніші питання.

2 вересня повний місяць в Рибах о 8:22 за київським часом. Повний місяць — це час переходу від накопичення сил до активного їх витрачання. Але не варто доводити ситуацію до крайнощів, бо дуже легко втратити над собою контроль. Уникайте хірургічного втручання, будьте уважні під час приймання ліків.

Повний місяць у Рибах найважче переносять люди з тонкою душевною організацією, ті, які не вміють реально дивитися на речі. Взагалі, повний місяць в Рибах послаблює почуття реальності у багатьох. Люди намагаються заглибитися в себе, добровільно ізолюватися від суспільства і зануритися в песимізм. Виконання професійних обов'язків і ділове життя ускладнюються домашніми або особистими проблемами. Вимушена економія загострює сімейні суперечності.

Поганий період для політиків і громадських діячів. Але ті, хто здатен володіти собою, тверезо оцінювати події, що відбуваються, зможуть прояснити питання, які не вдавалося вирішити протягом тривалого часу. Якщо зосередитися на своїх цілях, то можна отримати задовільні відповіді на найактуальніші питання.

ОВЕН
Можливе посилення головних болів, травми від ударів або порізів. Наберіться сил і терпіння, тиждень складний. Щоб не витрачати свої ресурси, не поспішайте, якщо можливо, відпочиньте. Значне внутрішнє перенапруження призводить до занепаду сил.

Слід дотримуватися особливої обережності у разі користування колючо-ріжучими предметами, вогнем, побоюватися перезбудження і спалахів агресивності, уникати бійок, дотримуватися обачність. Заняття спортом допомагають перебувати в спокійному стані.

ТЕЛЕЦЬ
Хороший період для дружнього спілкування, для любові, шлюбу і сімейного життя. Період сприятливий для залучення уваги до своїх справ світських і впливових осіб. Від них можна чекати розуміння, допомоги та підтримки, зокрема матеріальної і фінансової.

Не виключене зав'язування службових романів. З'являється можливість оптимально вирішити багато виробничих і комерційні проблеми. Особливо вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю.

БЛИЗНЯТА
Легко можете впіймати на логічній помилці партнера або опонента, завдяки чому можете отримати певні бонуси. Озвучуйте свої ідеї, побажання, не бійтеся робити конструктивні зауваження, перегляньте спосіб своєї активності і зможете вийти на новий рівень у багатьох сферах.

Вас можуть провокувати, але намагайтеся не вступати в конфлікти, менше сперечатися, дбайливо розпоряджайтесь своїми ресурсами — фізичними, психічними і матеріальними.

РАК
Це хороший період для кохання, шлюбу, для зміцнення дружби з протилежною статтю, для проведення свят, вечорів, зустрічей. З'являється можливість покращити сімейні стосунки, ви здатні дати багато радості й задоволення вашим рідним і близьким.

З'являється більш оптимістичний погляд на речі, зростає Ваша чарівність і фізична привабливість, тож Ви можете скористатися цим під час встановлення контактів із протилежною статтю, чи то начальство, чи підлеглі, чи ділові партнери.

ЛЕВ
Зростає впевненість у собі, сила волі, здатність реалізації планів, розумова рухливість. Легше долатимуться перешкоди, тому протягом цього тижня ви здатні виконати великий обсяг роботи.

Потрібно зібратися силами і виконати все, що раніше відкладалося, ваші конструктивні дії дозволять вам опинитися в центрі уваги. Зростає підтримка співробітників і партнерів. Фінансові справи протягом тижня, завдяки загостреності чуття, будуть доведені до успішного завершення.

ДІВА
Підвищується ваша творча активність, яка допомагає не тільки вам, а й оточенню розробляти нові ідеї, впроваджувати чинні проєкти правильно використовувати свій талант, а також отримані знання у своїй професійній діяльності.

Хороший період для ділових переговорів, підписання угод або ж для творчості. У контактах і зв'язках стаєте дуже активними й енергійними, залучаєте до себе увагу. Наполегливість у вираженні своїх інтересів допомагає багато чого досягти.

ТЕРЕЗИ
Період сприятливий для залучення уваги до своїх справ світських осіб і впливових осіб. Від них можна чекати розуміння, допомоги та підтримки, також матеріальної і фінансової. Не виключені службові романи.

Ваш оптимізм дозволить вам оптимально вирішити багато виробничих і комерційних проблем. Ви отримаєте радість від спілкування з улюбленими і членами сім'ї. Слушна нагода для аналізу своїх уподобань і почуттів, ви правильно оцінюєте партнера та його ставлення до вас.

СКОРПІОН
Ви можете знайти особливі переваги, завдяки давнім друзям або ситуаціям, у яких зможете проявити свою індивідуальність. Вам приходять нові ідеї, ви прагнете в майбутнє, будуєте плани і знаходите підтримку однодумців.

Це хороший період для залучення спонсорів. Велику роль відіграють друзі, у яких можна шукати підтримки й розуміння. Слушна нагода продумувати нові проєкти, займатися справами, спрямованими в майбутнє. Варто більше довіряти інтуїтивним знанням, осяяням.

СТРІЛЕЦЬ
Зростає підтримка колег, ви зможете заслужити схвалення від керівництва, активно впливати на думку компаньйонів по бізнесу. Сміливість, рішучість, особиста активність і ініціатива допоможуть вам багато чого досягти.

Заплануйте на цей період офіційні візити, відвідування вищих і офіційних організацій, переговори і відповідальні виступи. Ви активні в спілкуванні, у ствердженні власної думки і вираженні своїх інтересів, що може неоднозначно вплинути на ваші сімейні та любовні стосунки.

КОЗОРІГ
Для розв'язання ділових проблем і вашого просування, необхідні самодисципліна і підхід до питань з холодною головою. Можливі контакти з цікавими людьми, професіоналами своєї справи. Відвідуйте конференції, виступайте, спілкуйтеся — і ви зможете зав'язати нові, зокрема й міжнародні зв'язки на основі наукових або інших інтересів.

Посилюється філософське сприйняття дійсності, збільшується ваша психічна сила, завдяки чому ви здатні впливати на розум вашого партнера і членів сім'ї.

ВОДОЛІЙ
Тиждень непередбачуваний, так що не ображайтесь на тих, хто підводить вас, запізнюючись, додає незручності. Ви можете страждати через відсутність гармонії в особистих взаєминах. Варто більше довіряти інтуїції. Можуть бути різні сюрпризи, серед іншого й неприємні.

Слушна нагода для того, щоб провести час з дітьми і коханою людиною, зайнятися творчими справами. Хороший період для купівлі сучасної техніки, для продумування нових проєктів.

РИБИ
Не слід приймати важливих рішень, бо в стані невпевненості в собі можна легко припуститися помилки. Зведіть до мінімуму можливість особистих зіткнень, протистояння з керівництвом і владою, офіційними організаціями. Вас потягне до сильних, енергійних людей, але підтримувати відносини з ними ви зможете тільки на взаємовигідних умовах.

Всі  на цей період розваги, участь у світських заходах, зустрічі та побачення, краще відкласти. Непорозуміння і навіть дрібні сварки здатні залишити глибокі рани в стосунках.

ТСН
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: