Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Минай" у контрольному матчі обіграв суперника з УПЛ

"Минай" у контрольному матчі обіграв суперника з УПЛ

Оскільки чемпіонат України пішов на перерву через старт підготовки до матчів збірних у Лізі Націй, то закарпатський клуб вирішив зіграти кілька товариських ігор.

Про перебіг товариського поєдинку повідомляє інформаційний департамент ФК "Минай".

В УПЛ суперники і у товариських матчах – топові. В цю суботу, 29 серпня, наша команда зіграла контрольний поєдинок перед стартом чемпіонату на своєму полі в Минаї. В суперниках – полтавська «Ворскла».

Вчорашній фіналіст Кубка України в ці дні проводить підготовчий збір в комплексі «Камелот», що на Ужгородщині. Тому наша команда скористалася можливістю та організувала потрібний спаринг.

Потрібний, адже у стані закарпатського клубу чимало гравців на перегляді, а також уже підписаних новачків, яких хотілося перевірити у бою перед стартом в УПЛ. Та і перевірити себе на фоні потужного суперника принаймні для впевненості зайвим не буде.

Перший тайм у виконані нашої команди вийшов експериментальним. З перших секунд у складі закарпатського клубу вийшло тільки 4 гравці з основи: Никитюк, Маткобожик, Глагола та Книш. Всі інші – гравці на перегляді. Звісно, про якусь зіграність мова не йшла.

Полтавська «Ворскла» теж з перших хвилин не грала основою – у їх складі було чимало молодих гравців з дубля.

Тим не менше, обидві команди почали грати відразу на хороших швидкостях і, як то кажуть, на зустрічних курсах. «Минайці» намагалися швидко рухати м’яч та не засиджуватися на своїй половині поля. Зрештою, попереду УПЛ, де всі суперники грають у швидкісний футбол.

Це призводило до моментів. Вже на другій хвилині міг забивати Книш – команда заробила штрафний і він його виконував: м’яч пролетів біля стійки. Атакували і гості. На 16 хвилині саме вони забили – після комбінаційної атаки з 15 метрів м’яч влучно пробив Татарков.

Проте вже через 6 хвилин «минайці» зрівняли. Нападники закарпатців скористалися неузгодженістю дій захисників «Ворскли». Спочатку наша атака захлинулася, але вчасний пресинг на оборонців призвів до втрати мяча. І нападник (гравець на перегляді), перехопив його і красиво парашутом з лівого флангу відправив у дальній кут, поки воротар повертався у ворота – 1:1.

Підопічні Василя Кобіна продовжували грати у своєму темпі і вже через 8 хвилин Книш отримав класну передачу з глибини, вийшов сам-на-сам з голкіпером і допоміг господарям вийти вперед – 2:1. Перед тим, до речі, хороший шанс був у Маткобожика. Він ножицями намагався замкнути передачу зі стандарту – трохи вище.

У другому таймі у «минайців» вийшов зовсім інший склад – більше досвідчених гравців. На жаль, почався він не надто весело – помилка оборонця команди при передачі голкіперу призвела до автоголу – 2:2.

Проте цей епізод тільки підбадьорив закарпатців. У другій половині другого тайму вони повністю перегравали суперника з УПЛ: володіли м’ячом, пресингували при втраті, постійно тиснули на ворота суперника. Збільшувати рахунок міг Нурієв, але його удар парирував голкіпер полтавчан. Вже у наступному епізоді «Минай» забив. Подача з кутового від Дениса Кожанова і форвард (гравець на перегляді) заколотив м’яча головою – 3:2.

Той же футболіст забив ще раз через 3 хвилини. Після неузгоджених дій оборонців суперника він був найбільш розторопним у чужій штрафній та забив 4-ий.

Що цікаво, могла наша команда забивати і 5-ий. Відзначатися міг новачок «Минаю» хорват Матіч – пробивав головою після флангової подачі у дальній кут, але зовсім трохи не вистачило.

У підсумку яскрава перемога у товариському матчі 4:2. Перемога, яка додасть позитиву та впевненості команді перед стартом в УПЛ.

З полтавською «Ворсклою» перед початком чемпіонату «Минай» зіграє ще раз. В середу, 2 вересня, на стадіоні «Авангард», де закарпатці в подальшому будуть проводити свої офіційні домашні матчі.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: