Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Донбасі підірвалися двоє українських захисників: нові деталі

На Донбасі підірвалися двоє українських захисників: нові деталі
Двоє українських військових підірвалися на вибуховому пристрої вдень 25 серпня. За попередньою інформацією, захисники натрапили на протипіхотну осколкову міну натяжної дії ПОМ-2. ЇЇ ворог закинув дистанційно.

В результаті вибуху військовослужбовці отримали осколкові поранення. Зараз вони перебувають у лікарні. Про це інформують у штабі ООС у фейсбуці.

Медики повідомили, що стан здоров'я захисників – задовільний.

Що відомо про інцидент

Де саме стався вибух – у штабі ООС не повідомляють. Проте зазначають, що інцидент трапився у смузі відповідальності бригади морської піхоти, яка оглядала місцевість. Ймовірно, що міну ворог закинув дистанційним методом. Такі провокації окупанти вже використовували на Донеччині та Луганщині.

Зверніть увагу! Повне припинення вогню на Донбасі почало діяти з 27 липня. Про нього домовились на зустрічі Тристоронньої контактної групи у Мінську. Проте окупанти регулярно порушують домовленість, влаштовуючи провокації. Щоправда, за цей період не було зафіксовано жодних бойових втрат на Донбасі.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: