Вхiд на сайт
Авторизацiя

Британія планує виробляти 65% електроенергії з відновлюваних джерел до 2030 року

Британія планує виробляти 65% електроенергії з відновлюваних джерел до 2030 року
Великобританія повинна виробляти 65% електроенергії з відновлюваних джерел до 2030 року.

Про це йдеться у звіті Національної комісії з інфраструктури.

«Наразі спостерігається різке зниження вартості відновлюваної генерації, - показують результати дослідження. – Великобританія може досягти значного прогресу у досягненні нульових викидів парникових газів, якщо будуть зроблені відповідні кроки, у результаті чого комісія оновить свою рекомендовану мету щодо збільшення відновлюваних джерел енергії, як частини недорогої низьковуглецевої системи електроенергії з 50% до 65% до 2030 року».

У звіті комісії також зазначається, що уряд нещодавно прийняв ряд позитивних зобов'язань щодо використання відновлюваних джерел енергії, включаючи мету з будівництва 40 ГВт морської вітрової енергії до 2030 року і схеми заохочення більшої кількості наземних вітроенергетичних і сонячних проектів».

«Необхідна подальша робота над новими технологіями зберігання, ефективними міжмережевими з'єднаннями та іншими інноваціями для підтримки поновлюваних джерел енергії та забезпечення безпеки електроенергетичної системи, - сказав голова Національної комісії з інфраструктури Джон Армітт. - Національна інфраструктурна стратегія повинна включати довгострокову політику щодо енергії майбутнього, яка допомагає забезпечити екологічно чисте відновлення, яке ми всі хочемо бачити".

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: