Вхiд на сайт
Авторизацiя

ВООЗ назвала терміни, коли закінчиться пандемія коронавірусу

ВООЗ назвала терміни, коли закінчиться пандемія коронавірусу

Всесвітня організація охорони здоров'я припускає, що пандемія коронавірусу завершиться менш ніж за два роки. Однак наразі вірус буде поширюватись швидко.

У світі є технології, щоб зупинити розповсюдження коронавірусу. Про це розповів генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус на брифінгу, інформує 24 канал.

"У нас є недолік у вигляді глобалізації й більшого взаємозв'язку, але є і перевага в технологіях. Тому ми сподіваємося завершити цю пандемію менш ніж за два роки", – заявив очільник організації.

Він додав, що пандемія іспанського грипу, яка була у 20 столітті, закінчилася через два роки.

Яка статистика коронавірусу у світі та в Україні
Від початку пандемії COVID-19 у світі захворіли понад 2,6 мільйона людей. Більша частина хворих, 14,5 мільйона, вже одужали. Проте близько 792 тисячі людей загинули.
Найбільше інфікованих є у США, Бразилії, Індії та Росії.
В Україні ж кількість хворих на нову коронавірусну інфекцію перевищила 100 тисяч. За 20 серпня хворобу виявили у 2106 людей.
Загалом одужали понад 51 тисяча людей. Від ускладнень померли 2 207 пацієнтів.

Джерело

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: