Вхiд на сайт
Авторизацiя

Астрологиня склала гороскоп на тиждень 24-30 серпня

Астрологиня склала гороскоп на тиждень 24-30 серпня

Щоб мінімізувати можливі неприємності, не варто лізти на рожен і вперто доводити свою точку зору.

Напружений аспект двох сильних планет - Марса в Овні і Сатурна в Козерозі, принесе напружену ситуацію не тільки в оточенні кожної людини, але і у всьому світі. На особистому рівні, цей аспект сприяє безрозсудній хоробрості і трудоголізму при тому, що цілей досягти неможливо через безліч зовнішніх перешкод. Невдалий період для військових, великих керівників, політиків - частіше виникають професійні проблеми, можлива криза кар'єри.

Щоб мінімізувати можливі неприємності, не варто лізти на рожен і вперто доводити свою точку зору. Важливо навчитися відстоювати ідеали спокійно і не губитися при словах критики. Правильна оцінка ситуації і усвідомлені дії, спрямовані на стабілізацію становища, вбережуть від непоправного, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Важкий період для хворих різними хронічними захворюваннями, - загострюються їх симптоми, погіршується перебіг хвороби. Через перенапруження і неправильної емоційної реакції, можливе виникнення психосоматичних ускладнень.

Овен
Думки ваші в цей період пов'язані або з роботою, або зі здоров'ям. Непоступливість, впертість і норовливість ускладнюють відносини з колегами та начальством. Можлива зміна місця або стилю роботи, посадове переміщення. Можливі і юридичні неприємності виникнення непотрібних формальностей. Для чоловіків напружений тиждень, складно управляти своєю фізичною силою і енергією. Зверніться за порадою до батька, мудрому керівнику, авторитетному для вас людині, під їх початком ви зможете уникнути неприємностей.

Телець
Зовнішня напружена обстановка принесе певні обмеження, але в цілому, тиждень для вас виявиться сприятливим. Направте свою енергію на внутрішнє життя, зберігайте свою домівку і негатив не зможе проникнути в вашу сім'ю. Намагайтеся спокійніше реагувати на будь-яку зміну в партнері, якщо ви щось приховуєте від коханої людини, прийшов час про це поговорити і усунути причину хвилювань. Може виникнути необхідність вирішувати юридичні або правові питання, але краще відкласти все це до кінця тижня.

Близнюки
Настає сприятливий час для розв'язання сімейних питань, оформлення офіційних спілок, шлюбних взаємин, договорів. Поїздки в цей час вдалі, особливо ділові, або за медичними показаннями, наприклад, в санаторій, на спеціалізований курорт. Третя декада серпня для вас сприятлива, все виходить так, як ви запланували, якщо перед цим виконала необхідну роботу. Тиждень підходить серйозних розмов з начальством, батьками, старшими родичами, можна прояснити давно тривожать вас питання.

Рак
У фізичному відношенні цей період є хлопотним, можуть виникати затримки з документами, в дорозі. Тиждень переповнена дрібними справами, різними повідомленнями в месенджерах і інформацією. Багато часу займають розмови про стан вашого здоров'я, збір інформації про здоров'я або консультації з фахівцями в цих областях. Ви можете отримати відомості, пов'язані з новою роботою або навчанням. Ваші ідеї та думки будуть сприйняті колегами, хоча можливі суперечки і необхідність коригування проектів.

Лев
Навколишні схильні визнати ваші досягнення і таланти, а це, своєю чергою, поліпшить ваше становище в суспільстві. Багато часу займають питання, пов'язані з ресурсами, матеріальними цінностями, талантами. Можлива поява додаткових джерел заробітку, прихований дохід. Водночас, не варто бути занадто приземленими, адже крім грошей є цінності іншого порядку - духовні. Цей тиждень досить напружена, якщо щось пішло не за планом, задумайтеся, які у вас є інші важливі пріоритети, крім, грошових?

Діва
Вам властиво в цей період висловлювати особисту думку, яка може викликати бурхливу реакцію начальства або ваших опонентів. Заручіться підтримкою досвідчених старших колег, зверніться за порадою до батька або діда - вони допоможуть вийти з гідністю з неприємної ситуації і зберегти репутацію. Поїздки в цей час, скоріше, будуть відбуватися по імпульсу, прийшла ідея в голову - зроблено: але це може призвести до багатьох непотрібних клопотів, які заважають основній роботі. Гарний час для досліджень, інтелектуальної роботи в самоті.

Терези
Правильно підібраний імідж, доброзичливість, дипломатичність, уміння знаходити підхід до людей, дотримання субординації, сприятимуть ефективному спілкуванню з вищестоящими, що допоможе просунутися у професійній діяльності. Можлива трансформація ділових взаємовідносин в особисті, романтичний зв'язок з начальником, відомою або високопоставленою особою. Зустріч може відбутися при виконанні своїх посадових обов'язків і вплинути надалі на кар'єру. У цей період неможливо приховати якусь інформацію, особливо ту, яка може вас скомпрометувати.

Скорпіон
Імпульсивність дій, боротьба за кардинальні реформи на виробництві, в кар'єрі, підприємницьких справах, призводять до надмірних фізичних і психічних навантажень. Невдалий час для розв'язання назрілих проблем розподілу прибутку, акціонування, страхування, повернення боргів, а також спадщини і аліментів. Підвищуються всілякі ризики, вас можуть намагатися втягнути в великомасштабні заходи або небезпечні афери. Будьте обережні при використанні різної техніки, водінні транспорту, проведенні дослідів і експериментів.

Стрілець
Воля і рішучість сприятимуть успіхам в справах, пов'язаних з питаннями кар'єри. Самооцінка і здатність реалізації власних амбіцій підвищаться. На перший план виступлять графіки роботи, розв'язання задач і виконання професійних обов'язків. З'являються ідеї знайдуть можливість їх практичної реалізації, якщо ви прислухаєтеся до рекомендацій фахівців і досвідчених колег. Вже наявні проекти і сформовані плани можна буде впровадити, завдяки додатково отриманої інформації, новому знайомству, використання ділових зв'язків.

Козеріг
Можливі несподівані перешкоди, опір з боку вищестоящих або колег, що значно підриває вашу віру в себе, у власні сили і значимість. Скористайтеся цим часом для відпочинку або відокремленої роботи, планування, навчання. Знання та відомості, які ви отримаєте в цей період, відкладуться надовго, і ви зможете ними успішно скористатися. Відповідний період для подачі службових записок або проектів керівництву по реорганізації виробництва, з метою підвищення продуктивності праці, впровадження передових методів.

Водолій
Часто відчуваєте напругу, але якщо ви зможете самоорганізуватися і сконцентруватися, конструктивно і цілеспрямовано діяти, то досягнете певних успіхів, хоча це буде не просто. Виплата або отримання боргів, позики, застосування або розвиток навичок, які допоможуть вам здобути незалежність у фінансових та інших відносинах, також цілком вірогідні. Посилюється рішучість і сила волі, в зв'язку з чим, ви станете занадто вимогливі і категоричні. Головне, не зіпсувати сприятливі можливості і використовувати ситуації з максимальною вигодою і користю.

Риби
Розмови, пов'язані з питаннями партнерства і взаємин, приносить в цю сферу нервозність, неуважність і дратівливість. Також виникають обставини, що сприяють дослідженнях і розслідуваннях, а також розуміння психологічних мотивів поведінки інших людей. Цей тиждень є несприятливою для ділової сфери, чому сприяють підвищена конфліктність, зіткнення через ідеї і думки, ускладненість висловити свої інтереси і погляди. Краще відкласти походи в офіційні місця і державні структури.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: