Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські художники представили свої роботи на виставці до Дня Незалежності

Закарпатські художники представили свої роботи на виставці до Дня Незалежності
Виставку до Дня Незалежності України презентували в галереї “Ілько” в Ужгороді. Це творчий доробок членів Закарпатської організації Національної спілки художників.

Через карантин відкриття відбулося на вулиці, однак самі роботи, а їх понад 100, представили всередині на двох поверхах. За словами співорганізатора заходу Бориса Кузьми, відвідувачів впускатимуть почергово.

Такі виставки до Дня Незалежності Закарпатська організація Національної спілки художників України робить щороку, каже її очільник Борис Кузьма. За його словами, тут представлені роботи з живопису, графіки та скульптури. Долучилися 60 авторів.

“Нам не вдалося показати тут декоративно-прикладне мистецтво, бо воно потребує додаткових підставок, деталізації, — сказав художник. — Але вони будуть представлені в жовтні на обласній виставці. Є роботи, які стосуються тематики Дня Незалежності, а є і вільна творчість, де кожен проявляє свої думки, амбіції та побажання”.

Виставку можна оглянути в галереї «Ілько» до 3 вересня. Через карантин відвідувачів впускатимуть почергово. Одночасно можуть зайти до 15 людей.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: