Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, якою буде погода в Україні до кінця серпня

Стало відомо, якою буде погода в Україні до кінця серпня

Похолодання до кінця серпня в Україні не очікується.

Цього тижня до України повернулася спекотна погода. УНІАН дізнався, як довго нас будуть радувати спекотні дні.

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, у вівторок, 18 серпня, по всій Україні очікується тепла погода, температура вдень по країні підніметься до +27...+31 градуса. Жителям Волинської, Львівської, Рівненської, Івано-Франківської та Чернівецької областей синоптики обіцяють дощі з грозами.

Далі, протягом 19-21 серпня, температура повітря в Україні буде тільки підвищуватися, у більшості регіонів вдень стовпчики термометрів підніматимуться до +30 градусів і навіть вище. Так, у четвер, 20 серпня, у Херсонській області очікується спека до +34 градусів. При цьому всі західні області щодня будуть заливати сильні дощі, місцями з грозами.

З 22 серпня і аж до кінця місяця майже по всій Україні буде зберігатися спекотна погода, при цьому дощі на заході країни припиняться. Очікується, що дуже тепло буде і в перші дні осені, температура піде на спад лише після 4 вересня. Очікується, що в цей же час почнеться період зливових дощів.

Джерело

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: