Вхiд на сайт
Авторизацiя

Росія заявила про старт масового виробництва вакцини від COVID-19

Росія заявила про старт масового виробництва вакцини від COVID-19

В Росії заявили про початок виробництва вакцини проти COVID-19, про реєстрацію якої заявили попередньо. Той факт, що світові науковці висловили сумніви в ефективності та безпечності вакцини, російське МОЗ не врахувало.

Пресслужба Міністерства охорони здоров'я РФ зазначила, що виробництво вакцини вже розпочали, пише Інтерфакс.

Вакцину розробили дослідники московського інституту Гамалії, де пообіцяли що масова вакцинація росіян від коронавірусу може стартувати в грудні – січні.

Виробляти вакцину буде фармацевтичний завод"Біннофарм" в Зеленограді. Керівництво фармфірми заявило, що їх потужностей вистачить, щоб виробити близько 1,5 мільйона доз вакцини в рік.

Чому не варто радіти таким успіхам?
Російська Федерація досі не провела третьої фази клінічних випробувань, яка б дозволила накопичити достатнє наукове підґрунтя для практичного використання вакцини на людях.

Що відомо про російську вакцину проти COVID-19
- 11 серпня Путін оголосив про реєстрацію у РФ першої у світі вакцини проти коронавірусу COVID-19.
- Щеплення вже встигли зробити десяткам чиновників та бізнесменів, а також доньці Путіна. Частина з них повідомила про побічні ефекти – лихоманку й м'язові болі.
- У США не вірять, що Росія розробила безпечну й ефективну вакцину проти COVID-19. Зокрема, головний інфекціоніст країни вказав на те, що Москва так і не закінчила всі етапи клінічних випробувань.
- Журнал Science зауважив, що Росія не скоро зможе користатися своєю вакциною. Адже сама знає, що її вакцина ще не готова. Про це свідчать реєстраційні документи самого препарату, якими хвалився Путін.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: