Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хлопчик провалився в яму у центрі Ужгорода

Хлопчик провалився в яму у центрі Ужгорода

Про неприємну подію повідомила мама хлопчика у соцмережі Фейсбук, інформує Mukachevo. net

Дитина впала у яму на площі Петефі, яку ремонтують вже кілька років поспіль. Оля Вовковая повідомила, що хлопчик провалився напередодні під час прогулянки поблизу магазину 1 minut. Хлопчика оглянули лікарі.

Правоохоронці задокументували цей факт і мама постраждалого написала заяву.

Жінка пише, що не має наміру здаватися. Водночас, у коментарях до оригінального посту ужгородці повідомляють про подібні проблеми на цій же площі.

Хлопчик провалився в яму у центрі Ужгорода
Хлопчик провалився в яму у центрі Ужгорода
Хлопчик провалився в яму у центрі Ужгорода
Хлопчик провалився в яму у центрі Ужгорода


Департамент міського господарства Ужгородської міської ради вже прокоментував цю інформацію.

"Щодо прикрого випадку, що мав учора місце на площі Шандора Петефі в Ужгороді – травмування дитини, яка впала у відкритий вентиляційний отвір.
Департамент міського господарства інформує, що сталося це через крадіжку решіток.

На жаль, факти викрадення решіток, кришок каналізаційних люків є непоодинокими. Департамент міського господарства звернувся до поліції щодо виявлення осіб, які станом на вчора викрали 3 оцинковані закріплені металеві решітки. Наразі вентиляційні отвори закриті гранітними плитами, нові решітки вже замовили.

Решітки, які перевстановлювали вже кілька разів через неодноразові крадіжки, за попередніми даними, вкрали у п'ятницю-суботу. Наразі триває перегляд записів із камер відеоспостереження.

Звертаємося і до власників магазинів, до підсобних приміщень яких і ведуть ці вентиляційні отвори, бути уважними і повідомляти про відсутність решіток до департаменту міського господарства. Дитині бажаємо швидкого одужання" - ідеться в дописі на сторінці закладу у Фейсбук.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: