Вхiд на сайт
Авторизацiя

Реабілітаційний центр бурого ведмедя на Закарпатті поповниться

Реабілітаційний центр бурого ведмедя на Закарпатті поповниться
У Реабілітаційний Центр Бурого Ведмедя в НПП "Синевир"передадуть двох ведмедів на прізвисько «Балу» та «Тимоша».

Таке рішення прийняли днями на засіданні комісії у Василівському районному відділі Державної виконавчої служби Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) щодо безоплатної передачі конфіскованих диких тварин. Про це йдеться на сайті Міністерства юстиції України, пише Суспільне Закарпаття.

Комісія вирішила безоплатно передати 9 тварин до притулків, реабілітаційних центрів та благодійних фондів та організацій України. Серед них фігурує і Реабілітаційний Центр Бурого Ведмедя в НПП "Синевир", який отримає двох бурих ведмедів — Балу та Тимошу.

"Безоплатна передача новим власникам конфіскованих тварин – це спільний результат команди Міністерства юстиції та громадських активістів. Старий порядок, згідно з яким конфісковані тварини за рішенням суду продавалися на відкритому аукціоні, викликав суперечливі почуття…", — заявив заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко.

За його словами, продаж на аукціоні OpenMarket Державного підприємства "СЕТАМ" диких тварин заборонено. "Відтепер тварини безоплатно будуть передаватися притулкам для тварин, зоологічним паркам або іншим установам для утримання тварин", — сказав Андрій Гайченко.

Зараз в Реабілітаційному Центрі Бурого Ведмедя в НПП "Синевир" проходить реабілітацію 31 бурий ведмідь.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: