Вхiд на сайт
Авторизацiя

Винуватця смертельної ДТП на Закарпатті засуджено до 4 років ув’язнення

Винуватця смертельної ДТП на Закарпатті засуджено до 4 років ув’язнення
4 роки ув’язнення за скоєння смертельної ДТП: прокуратура довела вину мешканця Рахівщини

Рахівським відділом Тячівської місцевої прокуратури доведено в суді вину 40-річного мешканця с. Великий Бичків у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст. 286 КК України) та завідомому залишенні без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані (ч. 1 ст. 135 КК України).

Смертельна ДТП сталася 21 квітня 2020 року близько опівночі. Підозрюваний, що їхав за кермом автомобіля «MERCEDES-BENZ» напідпитку, не забезпечив безпеку дорожнього руху, не дотримався безпечного інтервалу та допустив наїзд на пішохода, котрий рухався біля узбіччя у попутному напрямку. У результаті зіткнення чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті. Натомість водій після скоєного втік з місця події.

На підставі наданих прокурором доказів, Рахівський районний суд визнав мешканця Рахівщини винним в інкримінованих злочинах. Його засуджено до 4 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки, повідомила пресслужба прокуратури Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: