Вхiд на сайт
Авторизацiя

Turkish Airlines відновила рейси одразу до двох міст України

Turkish Airlines відновила рейси одразу до двох міст України

Відома турецька авіакомпанія Turkish Airlines після тривалої перерви знов починає літати до України. Перші літаки вже приземлилися у Харкові та Херсоні 2 серпня.

Рейси Стамбул – Харків
Прямі регулярні рейси зі Стамбула до Харкова відновили після перерви у 4,5 місяці. Перший літак турецького авіаперевізника прибув в Україну із завантаженням 67%, а от назад борт вилетів без жодного вільного місця. Про це повідомляє Avianews.

Розклад
Turkish Airlines літатиме до Харкова 4 рази на тиждень за змішаним розкладом:

- щопонеділка та щоп'ятниці авіакомпанія буде виконувати рейси ввечері;
- щосереди й щонеділі – вранці.

Рейси Стамбул – Херсон
Турецька авіакомпанія також поновила рейси до Херсона. Наразі літаки Turkish Airlines здійснюватимуть лише 2 рейси на тиждень. Заступник голови Херсонської ОДА Дмитро Бутрій наголосив, що влітку 2019 року таких рейсів було 10 на тиждень, а в інші сезони Turkish Airlines здійснювали авіарейс Стамбул – Херсон щодня.

Він підкреслив, що влада зацікавлена, щоб аеропорт працював, адже це потужний логістичний центр, і нагадав, що Херсонщина за показниками щодо ситуації з COVID-19 знаходиться у "зеленій зоні".

У липні Turkish Airlines відновила польоти зі Стамбула до Києва, Львова та Одеси.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: