Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді почастішали випадки пограбування на будівництві

В Ужгороді почастішали випадки пограбування на будівництві


Літній сезон – період активних дій для усієї будівельної галузі. В Ужгороді один за одним відкриваються нові будівельні майданчики, жевріє робота на вже створених. Втім традиційно у цей період частішають й випадки пограбування таких об’єктів. Про ситуацію у місті та засоби захисту від зловмисників спілкуємося з керівником групи компаній «Легіон» Маратом Каграмановим.

Як зазначає спеціаліст, попри те, що влітку у період відпочинку та відпусток показник пограбувань вцілому традиційно зростає, будівельна галузь страждає чи не найбільше. Велика територія з ненадійним парканом, або взагалі без нього, без належної охорони і у свою чергу з великою кількістю матеріальних цінностей – ласий шматочок для зловмисника.

«Про це свідчать і постійні дописи у соцмережах, і дані поліції – халатне відношення до охорони будівельних майданчиків рано чи пізно дається взнаки. Це може стосуватися не тільки «візитів» шукачів металу чи грабіжників, але й зловживань серед безпосередньо будівельників. Навіть елементарні засоби безпеки зможуть допомогти уникнути таких неприємних ситуацій»,
- розповідає Марат Каграманов.

За його словами у разі відсутності засобів охорони шанси знайти викрадене майно - мінімальні, тоді як навіть сама їх присутність на об’єкті – відлякує недобросовісних громадян. Втім не варто нехтувати й фізичною охороною – видатки на її утримання обов’язково повернуться збереженими нервами та майном.

Так цього тижня «Легіону» вдалося затримати порушника, що в пошуках наживи заліз на територію новобудови по вул.Кошицькій в Ужгороді. У його плани заволодіти чужим майном безперечно не входила присутність системи безпеки, яка миттєво відреагувала і вже за кілька хвилин співробітники охоронного агентства «зустрічали» недобросовісного гостя.

В Ужгороді почастішали випадки пограбування на будівництві


Не залежно від масштабів будівництва з метою захисту будівельного майданчика від непроханих відвідувачів очільник «Легіону» рекомендує звернути особливу увагу на:
- його освітлення та організацію відеоспостереження;
- захист від проникнення сторонніх осіб, у тому числі дітей;
- розміщення попереджувальних знаків по периметру про охорону об’єкту, відеозйомку;
- організацію контрольно-пропускного режиму;
- призначення відповідального за перевірку закритих на замок приміщень
- фізичну охорону об’єкту.

Якщо бажаєте захистити свій будівельний майданчик від неправомірних посягань – звертайтеся до «Легіону». Компанія готова запропонувати комплексні рішення та вигідні умови співпраці. Докладно про компанію читайте на сайті https://legion.uz.ua/, або ж звертайтеся за телефоном 050 732 2900
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: