Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як упаковка допомагає продати товар?

Як упаковка допомагає продати товар?
Вже давно відійшли в небуття ті часи, коли упаковка служила лише засобом захисту товару під час транспортування. На полицях сучасних магазинів можна побачити безліч речей. І перше що привертає увагу покупця до того чи іншого товару це упаковка. Погодьтеся, що клієнт скоріше віддасть перевагу продукту в яскравій цікавій упаковці. Якісне та привабливе пакування неодмінно викличе довіру у споживача. Тому якщо ви хочете щоб ваш продукт продавався, варто подбати про створення оригінального пакування. Доповненням до будь-якого пакування стане стильний пакет, який стане родзинкою кожного бренду. На сайті cherpack.net. можна замовити брендовані пакети, які точно не залишать байдужими ваших клієнтів.

Вдало створена упаковка – найкращий спосіб спілкування з клієнтом


Розпочинаєте власну справу і хочете щоб клієнти вас запам’ятали? Тоді подбайте про створення оригінальної упаковки, яка вирізнятиме вас з-поміж інших виробників. Якою ж вона повинна бути?

Не забувайте що пакування має захищати товар від пошкоджень. Це момент, який потрібно врахувати в першу чергу. Тому якщо збираєтесь продавати тендітні предмети, тоді потурбуйтесь щоб пакування було цупким.

Створюючи пакування для продукту вра^-^те цільову аудиторію для якої пропонуєте товар. Якщо мова йде про люксові товари, при створенні пакування доцільно буде включити елементи які асоціюються з розкішшю. Краще всього якщо таке пакування буде виконане з натуральних матеріалів та витримане у стриманих кольорах.

При створенні пакування враховуйте місце в якому буде продаватись товар. Адже дизайн товару в різних місцях сприймається зовсім по-різному.

Як дизайн упаковки впливає на просування продукту?

Якісний дизайн пакування позитивно впливає на просування продукту. Усім добре відомо, що більша частина споживачів звертає увагу на товар саме через його пакування. І тут половину справи зроблено. Коли товар потрапив людині до рук вона починає його розглядати, читає склад, звертає увагу на деталі. Якщо дійшло до цього етапу – вважайте що це вже 80% успіху і такий продукт куплять.

Оригінальне пакування на якому чітко видно склад товару викликає емоційну прихильність споживача. На його створення звісно доведеться витратити більше коштів ніж на звичайне. Але такі витрати окуповуються і ви обов’язково залишитесь в прибутку.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: