Вхiд на сайт
Авторизацiя

Втратив свідомість: закарпатські поліціянти допомогли чоловіку з епілепсією

Втратив свідомість: закарпатські поліціянти допомогли чоловіку з епілепсією

Чоловік у дорозі втратив свідомість. Наразі все гаразд.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Наряд патрульної поліції перебував на патрулюванні на автодорозі в селі Широке, що на Виноградівщині. Під час патрулювання біля службового авто поліції зупинився автомобіль, з якого вийшов схвильований чоловік. Молодий мукачівець повідомив про те, що вони разом із товаришем рухалися в напрямку міста Хуст, і в дорозі водієві раптово стало зле. Людина втратила свідомість.

Поліцейські відразу ж викликали на місце події «швидку», а самі, не гаючи ні миті, розпочали надавати домедичну допомогу потерпілому. На щастя, молодий чоловік швидко прийшов до тями.

Правоохоронці забезпечили стабільний стан потерпілого до прибуття медиків. Невдовзі прибула «швидка» й забрала чоловіка до лікарні для встановлення діагнозу хвороби та надання невідкладної медичної допомоги.

На даний час чоловік почуває себе добре та вдячний поліцейським за порятунок.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: