Вхiд на сайт
Авторизацiя

Польша почала будувати найбільшу в країні сонячну станцію

Польша почала будувати найбільшу в країні сонячну станцію
У місті Вітниця почали будувати найбільшу в Польщі сонячну електростанцію.

Проект на заході країни, недалеко від кордону з Федеративною республікою Німеччина реалізує німецька компанія BayWa R. E..

СЕС потужністю 64,6 МВт зводиться без державних субсидій, а згенерована електроенергія буде продаватися неназваній місцевійї промисловій компанії на основі довгострокової угоди про купівлю-продаж електроенергії (PPA).

Наразі обговорюються деталі цього договору.

Будівництво СЕС планують завершити до кінця 2020 року.

«У Польщі колосальний попит на зелену енергію, особливо з боку торгових і промислових підприємств, але вона в надзвичайному дефіциті в країні, яка досі виробляє 80% електроенергії з вугілля, - каже доктор Бенедикт Ортманн, глобальний директор з сонячних проектів в BayWa R. E. - Ми плануємо побудувати ще один сонячний парк потужністю 50 МВт у наступному році, і в даний час наш портфель сонячних електростанцій в країні налічує близько 600 МВт».

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: