Вхiд на сайт
Авторизацiя

Глава ВООЗ повідомив, що карантин не зупинить коронавірус

Глава ВООЗ повідомив, що карантин не зупинить коронавірус

Гендиректор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Адханом Гебреісус зробив гучну заяву про те, що одне дотримання карантинних обмежень не врятує від епідемії коронавірусу.

Головним засобом боротьби є відстеження шляхів розповсюдження COVID-19. Заява опублікована пресслужбою ВООЗ.

За словами Гебреісусу, відстеження контактів є важливим для кожної країни та у будь-якій ситуації, адже це може запобігти перетворенню окремих кластерів на масштабне інфікування коронавірусною інфекцією.

"Одним з ключових інструментів є виявлення контактів. Жодна країна не може контролювати у себе епідемію, якщо вона не знає, де перебуває вірус... Звичайно, відстеження контактів – не єдиний інструмент, він має бути частиною всеосяжного пакета, але він — один з найважливіших".

Глава ВООЗ вважає, що карантинні заходи можуть допомогти сповільнити передачу вірусу, але самі по собі не здатні повністю зупинити його. Також є важливими і мобільні додатки, які допомагають відстежувати контакти заражених людей.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: