Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Чехії фіксують інфікування коронавірусом громадян, які повернулися з закордонних відпусток

У Чехії фіксують інфікування коронавірусом громадян, які повернулися з закордонних відпусток
У Чехії фіксують інфікування коронавірусом громадян, які повернулися з туристичних поїздок з-за кордону.

Про це пише Укрінформ з посиланням на Aroundprague.cz.

«Літній відпочинок за кордоном тільки починається, але перші чеські туристи, що повертаються з-за кордону, вже встигли заразитися коронавірусною інфекцією», - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, цей факт підтвердив міністр охорони здоров'я Чехії Адам Войтех. За його словами, поки що йдеться про поодинокі випадки, які стосуються в основному трьох країн - Хорватії, Болгарії та Греції. Саме туди чехи найчастіше їдуть відпочивати на море.

«Люди повинні бути пильними та стежити за поточною епідеміологічною ситуацією в кожній країні, включаючи місцеві спалахи. Якщо хтось все ще воліє відвідувати зарубіжні напрями, такі як Хорватія, Греція, Болгарія та інші країни, популярні в Чеській Республіці, необхідно враховувати цей ризик і захищати себе превентивно», - підкреслив Войтех.

Разом з тим він не підтвердив, що зараз готуються якісь карантинні заходи для туристів, котрі повертаються з Хорватії, Болгарії та Греції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: