Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті спіймали групу нелегалів, що прямували в Словаччину

На Закарпатті, у Воловецькому районі, було виявлено та затримано групу нелегалів. Про це повідомили у місцевому відділку поліції на власній сторінці у Facebook.
На Закарпатті спіймали групу нелегалів, що прямували в Словаччину

Як зазначається, п’ятеро дорослих із піврічним немовлям на руках та їхній провідник намагалися незаконно перетнути державний кордон України. Їхній автомобіль марки Chevrolet поблизу селища Біласовиця затримали правоохоронці. Поліцейські попросили надати документи, що підтверджували б особи людей в машині, однак у тих не було при собі навіть паспортів.

Виявилося, що нелегальні мігранти мали намір через Україну потрапити до Словаччини.

Їхнім провідником та організатором переїзду за кордон був водій авто, 47-річний уродженець однієї з азійських країн. Наразі він мешкав у Києві та займався злочинним бізнесом. Коли його автомобіль зупинили правоохоронці, він спробував втекти з місця події, проте був негайно затриманий.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: