Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через пандемію коронавірусу закарпатці почали повертати придбані заздалегідь квитки

Через пандемію коронавірусу закарпатці почали повертати придбані заздалегідь квитки

Коронавірус уніс значні корективи в життя закарпатців.

Багато хто забронював квитки на літаки, житло закордоном, на концерти, не підозрюючи, що пандемія затягнеться. Зараз, коли ситуація незрозуміла, більшість все ж хоче повернути свої гроші.

Про це пише Mukachevo. net.

Туристичні агенції, авіакомпанії чи великі сайти з пошуку житла подобово пропонують перенести дати, або ж повертають кошти.

В залежності від того які саме квитки ви бронювали, повернути кошти за них можна частково чи повністю.

До прикладу, мукачівський діджей Василь Гал розповів Mukachevo.net, що планував побували на фестивалі електронної музики, проте довелось повертати квитки.

— Квитки повернули на техно фестиваль Time Warp, який мав проходити в Мангеймі у Німечинні. Куплені квитки на фестиваль були у лютому 2020 року. А також були повернені квитки на літак Wizzair. Всі кошти за квитки повернули у червні місяці, — розповідає Василь Гал.

Ще одна мукачівка пані Ольга розповіла, що квитки по Україні також можна повернути без проблем.

— Ми планували поїхати до Харкова до сестри чоловіка, а потім до Бердянська, де проживають наші батьки та родичі. Квитки купували в програмі "Приват24" і там же їх і повертали. Кошти прийшли на рахунок через 3 дні, хоча попередження було, що повернення буде протягом 2 тижнів. Від вартості квитка при поверненні втратили близко 200 грн. Самі квитки з зимової поїздки подорожчали в середньому на 250-300 грн, — додає мукачівка.

Щодо туристичних подорожей, у більшості випадків, агентства пропонують перенести дати вильотів.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: