Вхiд на сайт
Авторизацiя

Підйом рівня води очікується у річках Закарпаття

Підйом рівня води очікується у річках Закарпаття

У річках Закарпаття 12 липня прогнозують підвищення рівнів води на 0.3-1.0м, повідомляє синоптик обласного гідрометеоцентру Василь Манівчук.

За його словами, в другій половині ночі та вдень 12-го липня, на більшій частині території Закарпатської області та по місту Ужгород очікуються значні зливові дощі, грози, в окремих пунктах сильні зливи та град, - повідомляє Суспільне Закарпаття.

В місцях проходження сильних злив передбачають швидкоплинне підвищення рівнів води до одного метру на малих водотоках; формування схилового стоку з підтопленням понижених місць, особливо в населених пунктах, внаслідок захаращення русел потічків та водовідвідних канав, а також утворення локальних селів та зсувів перезволоженого ґрунту.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: