Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні найближчими днями

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні найближчими днями

Завтра в Україні потепліє.

Найближчими днями погода в Україні буде мінливою: після потепління знову прийде прохолодна погода.

Про це "Фактам" розповіла заступник начальника метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня.

"У найближчу добу погоду буде визначати холодне повітря з Атлантики, але Україна залишиться в полі підвищеного тиску, через що місцями можливі короткочасні дощі в західних і північних областях. 10 липня в більшості областей буде без опадів", - повідомила вона.

За її інформацією, 11 липня також буде без опадів, але в цей день до Україні підійде ще один атмосферний фронт, який принесе дощі з грозами на заході.

Вночі стовпчики термометрів показуватимуть 8-16 градусів тепла, на узбережжі моря - 15-20 вище нуля. А вдень очікується від 20 до 27 градусів тепла. 11 липня в Україні буде спостерігатися зростання температури до 28-33 градусів.

А 12-13 липня на погоду впливатимуть атмосферні фронти, тому знову прийдуть короткочасні дощі з грозами в більшості областей. Тому температурний фон знову знизиться до більш комфортним значенням: вночі 10-16 градусів тепла, на узбережжі морів до плюс 20, а вдень - 23-28 вище нуля.

"А далі очікується в Україні не стабільна погода з дощами і температурою 20-27 градусів, на півдні можливо плюс 30", - додала Наталія Голеня.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: