Вхiд на сайт
Авторизацiя

Внутрішній туризм: українці бояться подорожувати по Закарпаттю - експерт

Зараз бажаючих їхати на Західну Україну стало набагато менше.
Внутрішній туризм: українці бояться подорожувати по Закарпаттю - експерт

Про це в коментарі ГолосUA повідомив директор центру розвитку туризму Володимир Царук.

«Охочих їхати в Карпати, зокрема до Львівської та на Закарпатті стало менше. Багато негативу зробило стихійне лихо, яке було в Карпатах. Через зливи розмивало дороги і знесло мости. Люди налякані. Друга причина - обмежене транспортне сполучення, тому що Львівська область і Закарпаття були в червоній зоні через коронавирус. Тому туди їхало менше людей. Тільки днями у Львівській області відкрилися всі готелі », - сказав В. Царук.

Він уточнив, що цим регіонам зараз потрібна додаткова рекламна підтримка, щоб люди не боялися туди їхати.

«Хоча на курортах практично немає хворих. Наприклад, в Трускавці або в Східниці дуже малий відсоток хворих на коронавірус », - резюмував В. Царук.

Нагадаємо, в Україні 49% людей планують провести свій літній відпочинок вдома, тоді як до карантину їх кількість була на рівні 29%.

Про це йдеться в результатах опитування, яке проводила компанія Research & Branding Group.

"За нашими даними, епідемія коронавируса і тривалий карантин внесли деякі зміни в плани українців на літні відпустки. Найбільші зміни зазнали плани на відпочинок вдома - тепер його планують 49% (на 20% більше, ніж до карантину)", - йдеться в повідомленні.

Крім того, 10% українців планують провести відпустку на морі в Україні (на 9% менше, ніж до карантину), 2% - на море за кордоном (на 6% менше, ніж до карантину)
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: