Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЄІБ може виділити Україні 340 мільйонів євро на відновлення будівель і доріг

ЄІБ може виділити Україні 340 мільйонів євро на відновлення будівель і доріг
Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) може виділити Україні 340 млн євро у рамках Програми відновлення, свідчить інформація на сайті банку.

Фінансування має бути направлено на створення, відновлення і поліпшення громадських будівель, в тому числі адміністративних будівель, шкіл, медичних центрів і лікарень, державних доріг і мостів, а також на поставки комунальних послуг.

Програма, зокрема, орієнтована на об'єкти, що знаходяться підконтрольних Україні територіях в Донецькій і Луганській областях, а також чотирьох прилеглих областей - Харківської, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської та міськрад в інших областях, щоб дозволити їм впоратися з припливом внутрішніх переселенців, уточнив ЄІБ.

Як зазначено в повідомленні, фінансування передбачається передбачити для таких секторів, як вода і водопостачання, енергетика, містобудування, транспорт.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: