Вхiд на сайт
Авторизацiя

Один зачепився за дерево, другого забрала вода: подробиці трагедії з дітьми на Закарпатті

На Закарпатті в Тячівському районі всю ніч шукали 10-річного Ростислава, який упав у гірську річку. Однак надії батьків виявилися марними – тіло дитини знайшли лише вранці наступного дня за п'ять кілометрів від місця події.
Один зачепився за дерево, другого забрала вода: подробиці трагедії з дітьми на Закарпатті

Його відразу забрала велика вода
У селі Дубове Тячівського району трапилася трагедія. Двоє братів-двійнят вирушили ловити рибу в гірській річці Тересві. Як розповіли нам місцеві жителі, тутешня водойма досить підступна. Тут у минулі роки тонули й дорослі люди. А зараз через дощі вода в річці піднялася, стала бурхливішою.

"Нам зараз важко про це говорити. Це наш брат потонув, його звали Ростислав. Вони двійнята, в серпні їм мало виповнитися 11 років. Пішли ловити рибу. Один брат встиг зачепитися за дерево, а Ростислав пішов далі, і його забрала велика вода", – розповіла сестра Світлана.

Місцевий житель Сергій уточнює, що загибла дитина послизнулася на кам'яній плиті, можливо, вдарилася об кам'яне дно. "Брат відразу кинувся до батьків по допомогу, але однаково було вже пізно. Вони обидва ще маленькі, мабуть, злякалися", – додає Сергій.

Ще один тутешній мешканець Євген розповідає, що хлопчика шукали всім селом разом із поліцією та ДСНС усю ніч. Оглядали навіть Тису, куди впадає Тересва. З настанням темряви пошуки водолази припинили. І тільки о 10 годині ранку тіло Ростислава виявили біля сусіднього селища – за 5 кілометрів від місця трагедії.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: