Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Перечинщині, у лісовому масиві, заблукала 9 річна дівчинка

На Перечинщині, у лісовому масиві, заблукала 9 річна дівчинка
Під час збирання грибів в лісовому масиві у с. Т. Пасіка втратила орієнтир місцевості та заблукала місцева дівчинка 2011 року.

02.07.2020 о 16:50 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що під час збирання грибів в лісовому масиві у с. Т. Пасіка Перечинського району втратила орієнтир місцевості та заблукала місцева дівчинка 2011 року.

О 18:35 шляхом проведення пошуково-рятувальних робіт у лісовому масиві біля с. Т. Пасіка заблукалу дівчинку було знайдено працівниками поліції, в задовільному стані та доставлено додому. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучались: гірське пошуково-рятувальне відділення с. Вишка (4 чол. особового складу та одна одиниця техніки), 6 працівників Перечинського відділення поліції та 2 одиниці техніки, та місцеве населення, - повідомляє Управління ДСНС України в Закарпатській області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: