Вхiд на сайт
Авторизацiя

Замовив кілера: винуватця вбивства затримали в Ужгороді

Замовив кілера: винуватця вбивства затримали в Ужгороді

Закарпатські оперативники затримали організатора замовного вбивства.

У жовні 2018 року на одній з автотрас Херсонщини невідомі особи обстріляли автомобіль 59-річного місцевого мешканця. Зокрема зловмисник спровокував зіткнення транспортного засобу, на якому пересувався, з автомобілем потерпілого. Підозрюваний здійснив 20 пострілів у бік автівки , у якій перебувало троє осіб - обрана жертва та один з пасажирів.

Стрілка правоохоронці затримали відразу. Під час проведення слідчих дій поліцейські встановили, що фігурант отримав зброю та детальну інструкцію дій від замовника злочину. «За роботу» з ним розрахувалися наперед.

Цього тижня оперативники карного розшуку встановили місце перебування та затримали організатора замовного вбивства. 37-річний чоловік переховувався в обласному центрі. Спецоперація проводилася за підтримки роти поліції спеціального призначення.

Слідчі інкримінують підозрюваному замах на вбивство вчинене на замовлення та незаконне заволодіння транспортним засобом. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Джерело


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: