Вхiд на сайт
Авторизацiя

Завтра в Україні прогнозують суху погоду, окрім регіонів в епіцентрі паводку

Завтра в Україні прогнозують суху погоду, окрім регіонів в епіцентрі паводку

У четвер, 25 червня, у більшості областей України триматиметься суха погода, окрім епіцентру масштабної повені - західних регіонів, де знову пройдуть дощі.

Такий прогноз озвучила у своєму Facebook відомий український метеоролог Наталя Діденко.

За її словами, західна частина України, — а особливо Карпати, Прикарпаття, Буковина — 25 червня «знову у дощах». «Відповідно гідрологічна ситуація залишається складною і небезпечною. Без особливої потреби не варто їхати в ці райони, хіба що з місією розумної конструктивної допомоги», — додає метеоролог.

Тоді як у більшій частині України завтра прогнозують суху погоду, «хіба що десь окремі дощі з грозами з‘являтимуться зненацька», відзначає Діденко.

Температура повітря очікується в межах +26…+30 градусів, на заході України +23…+27 градусів.

У Києві четвер, 25 червня, обіцяє бути сонячним та теплим — без опадів, +28 градусів.

Метеоролог також додала, що поки для західних регіонів України «тривалого сухого періоду та повного припинення опадів не видно».

НВ
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: