Вхiд на сайт
Авторизацiя

Міністр охорони здоров'я попередив про те, що на Закарпатті можуть ввести додаткові обмеження через Covid-19

Міністр охорони здоров'я попередив про те, що на Закарпатті можуть ввести додаткові обмеження через Covid-19

За поточний тиждень в Україні різко зріс показник захворюваності на COVID-19. Наразі найгірша ситуація у Львівській та Закарпатській областях. Тому, МОЗ не виключає, що там можуть запровадити додаткові обмеження.

Як сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов, ситуація із захворюваністю на Закарпатті викликає занепокоєння. Про це він повідомив під час селекторної наради за участю президента Зеленського, передає пресслужба Офісу Президента.

Днями Степанов планує відвідати Львівську та Закарпатську області. Він не виключає, що цьому регіону доведеться готуватися до запровадження додаткових обмежень. Степанов зазначив, що додаткові обмеження можуть запровадити на один тиждень.

Окрім того, з 22 червня розпочнуться посилені перевірки закладів громадського харчування та транспорту щодо дотримання протиепідеміологічних вимог.

Якщо заклади не слідкують за тим, щоб люди були в масках, щоб була дотримана дистанція, заходи безпеки, то мають нести за це відповідальність. Громадські місця мають відповідати епідеміологічним вимогам під час карантину, – наголосив Президент.

Протиепідеміологічні заходи в Україні: все, що потрібно знати
Людина, яка перебуває у приміщеннях загального користування, повинна правильно носити захисну маску.
У громадському транспорті людина також повинна перебувати у масці, а кількість пасажирів в автобусі має дорівнювати кількості сидячих місць. За цим повинні стежити перевізники.
Кафе та ресторани з літніми майданчиками відновили роботу. Однак за столиками можуть перебувати не більше чотирьох осіб. Водночас відстань між столиками має становити не менше, ніж 1,5 метра.
Дозволяється проведення релігійних заходів у приміщеннях за умови, що на 5 метрів квадратних перебуватиме не більше 1 людини, та відвідувачі дотримуватимуться дистанції в 1,5 метри.

Джерело

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: