Вхiд на сайт
Авторизацiя

Wizz Air анонсувала новий рейс з України: ціни та напрямок

Wizz Air анонсувала новий рейс з України: ціни та напрямок

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air анонсувала запуск нового напрямку із Запоріжжя у Дортмунд, Німеччина. Перші рейси виконають 2 серпня.

Загалом Wizz Air анонсувала відкриття бази в Дортмунді з 18 новими напрямки по Європі, повідомляє Avianews.

Про ціни
Рейси Дортмунд – Запоріжжя запустять з 2 серпня два рази на тиждень – у середу та неділю. Ціна квитків стартує від 729 гривень в одну сторону.

Важливо! Наразі через пандемію коронавірусу Німеччина не відкрила свої кордони для українців. Країни ЄС поки дозволили в'їзд лише громадянам ЄС, дипломатам, людям з дозволом на роботу чи посвідкою на проживання.

Відновлення авіаперельотів в Україні: що відомо
З 15 червня Україна відновила міжнародні пасажирські авіаперевезення.
Готові прийняти українців поки лише в 5 країнах: США, Албанії, Туреччині, Білорусі й Великій Британії.
Країни, громадяни яких прибуватимуть до України, поділили на "червоні" (з гіршою епідеміологічною ситуацією) та "зелені".
Громадяни, де епідемічна ситуація є гіршою, ніж в Україні, мають пройти обов'язкову 14-денну обсервацію або самоізоляцію.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: