Вхiд на сайт
Авторизацiя

Невтішна статистика: у Закарпатській області збільшилася кількість безробітних

Невтішна статистика: у Закарпатській області збільшилася кількість безробітних

Актуальні питання: про ситуацію на ринку праці області та стан виплати допомоги по частковому безробіттю розповіли на брифінгу в Закарпатському обласному центрі зайнятості.

У зв’язку з “карантинними” обставинами, у порівнянні з минулим роком кількість безробітних збільшилася у 2,2 рази і складає майже 10 тисяч осіб.

Отримали роботу в області під час карантину майже півтори тисячі краян, з них понад 600 – мали статус безробітного. Станом на 4 червня 407 роботодавців отримують допомогу по частковому безробіттю, що дасть змогу виплати понад 6-ти тисячам працівників.

Всі підприємства, які призупинили свою діяльність, у зв’язку з ковід-19, мали можливість отримати фінансову підтримку для своїх працівників. Станом на 5 червня більше 8 тисяч закарпатців отримують допомогу по безробіттю, а це у 2 рази більше ніж у 2019 році. Найбільше людей, понад тисяча осіб звернулося до Ужгородського міського центру зайнятості. Звертатися стосовно фінансової допомоги у Закарпатський центр зайнятості можна буде протягом 30 днів після завершення карантину.

Детальніше у сюжеті Першого кабельного:



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: