Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Весь світ - театр": в Ужгороді відновила роботу театральна студія для дітей

Театральна студія «ДАР» при Закарпатському обласному драмтеатрі в Ужгороді відновила заняття після карантину.

"Весь світ - театр": в Ужгороді відновила роботу театральна студія для дітей

Викладач студії Рудольф Дзуринець розповідає, працюють з дітьми, дотримуючись усіх рекомендацій МОЗ. Маски, дистанція і не більше 10 дітей в групі.

Сценічна мова, акторська майстерність та пластика тіла. Ці дисципліни, за словами викладача, актора, режисера Рудольфа Дзуринця вивчають учні в студія при облмуздрамтеатрі. За три роки, що діє «ДАР», поставили три вистави. Зараз команда акторів готує студійців до четвертої.

За словами наставника студії, Рудольфа Дзуринця, загалом театральну студію відвідує 20 дітей віком від 13 до 16 років. У студії три викладача, які навчають молодих людей пластиці, акторській майстерності, сценічної мови. «Взагалі, наші задача – це молодь, яка приходить в нашу студію, — розповів Рудольф Дзуринець. — Щоб вони позбавлялися страхів, публічного виступу, щоб вони розкомплексовувалися і взагалі, щоб вони розуміли, що таке театр. Адже дуже важко привчити теперішню молодь до театру, відвідувати вистави і взагалі розуміти специфіку театру, що воно таке».

Рудольф Дзуринець розповів, планують показувати четверту виставу не тільки батькам студійців чи колективу і Закарпатського обласного драматичного театру, а й усім охочим ужгородцям.

Детальніше - у сюжеті "Суспільного":



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: