Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перший потяг з Києва до Ужгорода сьогодні скерувала Укрзалізниця

Перший потяг з Києва до Ужгорода сьогодні скерувала Укрзалізниця

Україна поволі виходить із карантинних обмежень. Перші після карантину поїзди далекого прямування сьогодні вирушили в західні регіони країни.

Укрзалізниця у четвер, 4 червня, відновила рух потягів далекого прямування в західні області України. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Сьогодні в перші рейси після карантину вирушили поїзди далекого прямування в напрямку Заходу України", - йдеться в повідомленні.

При цьому продаж квитків відкрито на половину місць у поїздах. Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії і в залізничних касах.

У компанії нагадали, що пасажири будуть допускатися в поїзди виключно в захисних масках. Температурний скринінг буде здійснюватися при перевірці квитків у поїздах Інтерсіті і при посадці у вагон в нічних поїздах.

Перший потяг з Києва до Ужгорода сьогодні скерувала Укрзалізниця


Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: