Вхiд на сайт
Авторизацiя

Іршавою їздив п'яний чоловік на позашляховику: подробиці події

Іршавою їздив п'яний чоловік на позашляховику: подробиці події
Завдяки інформації небайдужих громадян вдалося уникнути можливого лиха

Житель міста Іршава керував у стані алкогольного сп’яніння автомобілем марки «Jeep Chеrоkee». Завдяки допомозі небайдужих громадян правопорушника притягнули до адмінвідповідальності працівники групи реагування патрульної поліції

Серед ночі в поліцію Іршавщини, а саме працівникам групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення, надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний чоловік на позашляховику й може накоїти лиха.

Працівники поліції зупинили вказаний автомобіль марки «Jeep Chеrоkee» іноземної реєстрації, яким керував житель Іршави. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння й не надав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.

Ще два факти керування в стані алкогольного сп’яніння задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: