Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна автотроща на Львівщині: серед загиблих - молодий закарпатець

Смертельна автотроща на Львівщині: серед загиблих - молодий закарпатець
Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася в Львівській області, у селі Тухолька. Загалом у страшній аварії загинуло четверо людей.

Сьогодні близько 11-ї години ранку на автодорозі Київ-Чоп біля населеного пункту Тухолька відбулося зіткнення автомобілів Mercedes – Benz Vito та MAN з причепом.

Внаслідок цього загинули 47-річний водій буса, мешканець Пустомитівського району та троє його пасажирів: 21-річний мешканець Закарпатської області, 51-річний чоловік та громадянин Румунії. Решту даних встановлюють.

Попередньою причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху одним із учасників, а саме водій не стежив за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечної швидкості та бокового інтервалу.

Відео - за посиланням ТУТ.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: