Вхiд на сайт
Авторизацiя

Впродовж доби на Закарпатті виникло декілька пожеж: деталі

Впродовж доби на Закарпатті виникло декілька пожеж: деталі
Подробиці повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області

20.05.2020 о 13:18 - пожежа в будівлі яка не експлуатується, власник встановлюється, за адресою: Іршавський р-н, с. Довге, вул. Велика, б/н. Вогнем знищено сміття на площі 3м2. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста смт Довге.

20.05.2020 о 14:12 - пожежа в житловому будинку за адресою: Рахівський р-н, с. Росішка. Вогнем пошкоджено перекриття на площі 2 м2 . Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки державного пожежно-рятувального поста смт В.Бичків.

20.05.2020 о 14:32 - загорання сухої трави на території ДП "Мукачівське лісове господарство", за адресою: Мукачівський р-н, с. Н. Коропець. Вогнем знищено суху траву на площі 100 м2 . Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: