Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кава для справжніх шанувальників

Кава для справжніх шанувальників
Свіжеобсмажена кава Ambassador Fresh вирізняється збалансованим смаком, вишуканим ароматом та неповторним післясмаком. Кожен любить подорожувати туди, де знаходиться улюблена кава-машина. На сайті https://ambassador.cafe/ua/ кавомани знайдуть саме те, що шукали – хорошу моно-сортову каву.

Смак та користь


Багато як українських, так і загальносвітових кав’ярень готують лише каву, яка є свіжеобсмаженою. Кава, що має свіже обсмаження, відзначається неабияким смаком та користю. У ній багато антиоксидантів, що походять із кавових масел. Чашечка такої кави має природні солодощі, приємну кислинку і хороший баланс. Так можна насолоджуватися квітковими, фруктовими, горіховими нотками, шоколадним або цитрусовим післясмаком та багатьом іншими смаковими нюансами.
Як і вино, кава також володіє своїм життєвим циклом, який коротший за винний. Що стосується зелених кавових зерен, то вони можуть зберігати свою якість близько року. А от обсмажені залишаються якісними значно менше часу. Кавові сорти гідні того, щоб їх дегустувати. Головне, правильно обрати час для їх пиття.

Сайт https://ambassador.cafe/ua/totti-caffe-perfetto дає можливість замовити зернову каву TOTTI CAFFE PERFETTO та зерна інших напоїв, що володіють досконалим смаком.

Цікаві факти

1. Продаються як зерна свіжого обсмаження, так і вже готова перемелена кава, термін придатності якої складає 6 місяців.

2. Щоб зерна зберігали свіжість, їх обсмажують в невеликій кількості на мануфактурі сучасного типу, що розташована у Польщі.

3. Кава належить до преміальних сортів з різних куточків світу.

4. Зерна мають найвищу якість, а їх поставки – лімітовані.

5. У свіжо обсмаженої кави – неповторний аромат і смак. Роздрібний продукт значно поступається за цими показниками.

Довершений аромат

Спеціальна технологія обсмаження дозволяє каві бути багатою на аромати і смачною. Кава виробляється на технологічній польській фабриці з унікальною мануфактурою. Після того, як каву обсмажать, впродовж 14 днів їй дають відпочити, щоб пом’якшити смак та аромат, котрі спочатку є дещо різкими. Це дозволяє каві повністю розкрити смак, а кавовим зернам – досягнути досконалості. В якості упаковки для кави слугує пакет з багатьма шарами. В Україні споживачі отримують продукт в максимально свіжому вигляді, відчуваючи увесь смак та аромат напою. Таким чином, унеможливлюється потрапляння кисню всередину, а сама кава залишається смачною впродовж довгих місяців.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: