Вхiд на сайт
Авторизацiя

Уряд погодив програму соціальної підтримки ФОПів, які мають дітей, на період карантину

Кабінет міністрів України затвердив програму соціальної підтримки фізичних осіб-підприємців, які перебувають на першій та другій групах спрощеної системи оподаткування та мають дітей. Відповідне рішення ухвалили під час засідання уряду 22 квітня.

Уряд погодив програму соціальної підтримки ФОПів, які мають дітей, на період карантину

«Ми посилюємо соціальні гарантії для сімей, які потребують соціальної підтримки в період карантину», — повідомила міністерка соціальної політики Марина Лазебна під час ухвалення рішення.

Нову допомогу зможуть отримати ФОПи першої та другої груп, які сплачували єдиний соціальний внесок. Надаватимуть цю допомогу на дітей цих ФОПів на період дії карантину та протягом 30 днів після його завершення.

Розмір допомоги становитиме:

1779 гривень на кожну дитину ФОПа віком до 6 років;
2218 гривень на кожну дитину ФОПа віком 6-10 років.

За розрахунками уряду, отримати таку допомогу зможуть близько 300 тисяч родин.

Напередодні прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що через карантин в Україні безробітними стало 2 мільйони людей.

Станом на 17 квітня в Україні офіційно зареєструвалося безробітними 411 тисяч людей, з яких понад 100 тисяч втратили роботу у період карантину. За розрахунками Торгово-промислової палати, кількість безробітних в Україні через карантин зросла до 1,3 мільйона людей.

Громадське
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: