Вхiд на сайт
Авторизацiя

Словаччина ввела новий карантинний протокол для осіб, які виїжджають на територію СР

Словаччина ввела новий карантинний протокол для осіб, які виїжджають на територію СР
Про це повідомляє Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської ОДА.

Словаччина ввела новий карантинний протокол для осіб, які виїжджають на територію СР з 20.04.2020 року.

У відповідності до протоколу, особи які мають дозвіл тимчасового чи постійного проживання на території СР після перетину кордону будуть направлятися на обов’язкове тестування до визначених, спеціалізованих медичних закладів.

Якщо тест «від’ємний» то особа направляється на самоізоляцію по місцю проживання на 14 діб, про що повідомляє підрозділ охорони здоров’я в районі. Також самоізоляції підлягають особи, які проживають разом в місці, куди прибув суб’єкт після перетину кордону.

Особи, які прибули для офіційної роботи з відповідним дозволом повинні мати при собі довідку про результати ПЛР - тестування зробленого не пізніше 48 годин до прибуття на територію СР. Додаткові дані можна знайти на сайті МОЗ СР.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: