Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ціни на автомобільне пальне будуть знижуватись до червня

Ціни на автомобільне пальне будуть знижуватись до червня
На думку експерта Центру Разумкова, ціни можуть падати аж до червня.

Ціни на бензин і газ в Україні можуть знижуватися аж до червня, вважає директор енергетичних програм Центру Разумкова Володимир Омельченко.

Фахівці нагадують про те, що Організація країн-експортерів нафти домовилася про найбільше в історії скорочення видобутку нафти - на 9,7 млн барелів на добу. Це зроблено для підтримки цін на нафту в умовах пандемії короновіруса.

Найбільше від нових правил постраждає Росія, вважають експерти. Її рудовища, за словами фахівців, не гнучкі і не пристосовані різко реагувати на попит і пропозицію.

"Об'єктивно ціни на природний газ повинні знижуватися до червня - ще на 25%. Що стосується цін на нафтопродукти, тут теж є потенціал зниження - мінімум на 10-15%. Але, знову ж таки, як це станеться - важко сказати. Як спрацює Антимонопольний комітет? Яким буде падіння попиту? Тому що чим більшим буде падіння попиту, тим нижче будуть ціни", - пояснив директор енергетичних програм Центру Разумкова Володимир Омельченко в новинах" Сегодня" на телеканалі" Україна".

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: