Вхiд на сайт
Авторизацiя

Коли українці зможуть знов подорожувати за кордон: приблизні терміни

Коли українці зможуть знов подорожувати за кордон: приблизні терміни
Наразі карантин в Україні повинен тривати до 24 квітня, однак його можуть продовжити до липня. Про відкриття кордонів та повноцінні міжнародні подорожі говорити ще зарано, але прогнозують, що до звичних мандрів українці повернуться не раніше, ніж за пів року.

У найближчі пів року чи рік українцям доведеться вчитися подорожувати всередині країни, зазначив заступник міністра МВС Антон Геращенко, пише РБК-Україна.

Він наголосив, що відновлення міжнародного туризму можна очікувати десь через пів року чи навіть рік. Саме цей період Європа і весь світ будуть закриті для туризму.

Навіть якщо пандемія COVID-19 піде на спад, то у найближчі місяці українцям не варто очікувати відкриття кордонів між країнами,
– переконаний Геращенко.

За словами заступника міністра МВС, для українських громадян з'явиться можливість відкривати для себе по-новому туристичну Україну.

"24 канал" повідомляє головне про коронавірус і туризм
Станом на 11 квітня у світі зафіксували 1 722 429 випадків захворювання на COVID-19, з них 104 775 людей померли, ще 389,292 людини одужали.
Туризм у всьому світі зупинився через пандемію COVID-19, деякі країни закрили свої кордони зупинили авіа- та залізничне сполучення.
За прогнозами Всесвітньої ради з подорожей та туризму, пандемія COVID-19 може скоротити 75 мільйонів робочих місць у галузі туризму у всьому світі.
Найбільших збитків зараз зазнають авіакомпанії та круїзні судна, територіально – країни Азії. На відновлення після спалаху галузі може знадобитися щонайменше 10 місяців.
Зараз туристична сфера становить 10% світового ВВП, втрати для економіки світу у 2020 році через вимушену паузу в галузі можуть сягати 2,1 трлн доларів.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: