Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Ми всі хочемо мати нормальне людське літо": Зеленський закликав дотримуватися карантину

"Ми всі хочемо мати нормальне людське літо": Зеленський закликав дотримуватися карантину

Президент Володимир Зеленський 7 квітня звернувся до українців в умовах посилення карантинного режиму. Глава держави акцентував на тому, що заради повноцінного літнього відпочинку нині всім варто дотримуватися самоізоляції.

У своєму зверненні до громадян Володимир Зеленський вкотре наголосив, що карантин – це не час для розваг та зустрічей з рідними. Він зауважив, що сьогодні варто дотримуватися правил самоізоляції, аби в майбутньому мати повноцінне звичне літо.

"Давайте сприймати це як челендж. Ми всі дуже хочемо мати нормальне людське літо. Не літо самоізоляції, а звичне, з морем, мандрівками, морозивом і засмагою. Давайте зробимо собі нормальне літо. Трішки побудемо вдома. Не допустимо розповсюдження вірусу і потім обов'язково відзначимо нашу з вами перемогу над недугою", – закликав президент Володимир Зеленський.

Відеозвернення президента Зеленського:

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: