Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті виявили небезпечні знахідки

На Закарпатті виявили небезпечні знахідки
Про це повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області

06.04.2020 о 12:20 до Служби порятунку надійшла інформація про виявлення вибухонебезпечного предмета за адресою: Мукачівський район, с. Нижній Коропець, вул. Миру. О 16:20 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучено та знищено одну мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни.

06.04.2020 о 17:45 до Служби порятунку надійшла інформація про виявлення вибухонебезпечного предмета (попередньо артилерійський снаряд часів Другої світової війни), за адресою: Перечинський район с. Сімер, вул. М. Підгірянки. Вилучення та знищення заплановано на 07.04.2020.

06.04.2020 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення було вилучено та знищено один артилерійський снаряд калібром 57 мм часів Другої світової війни, який було виявлено напередодні 05.04.2020 в м. Ужгород, мкр Доманинці на відкритій території.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: