Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптики розповіли, в яких регіонах на вихідних похолоднішає, а де почнуться дощі

Синоптики розповіли, в яких регіонах на вихідних похолоднішає, а де почнуться дощі

Укргідрометцентр прогнозує невелике похолодання в ці вихідні, місцями можливі опади.

У найближчу суботу майже на всій території України буде тепла, сонячна погода. У центральних і східних областях очікується температура вдень 11 … 13 ° C, вночі 0 … 3 ° C. На заході країни очікується 8.12 ° C вдень і -1 … + 4 ° C вночі. В Івано-Франківській та Чернівецькій областях вірогідні дощі.

У неділю, 5 квітня, по всій території встановиться сонячна погода з денною температурою +8 … + 13 ° C і нічні -1 … -3 ° C в західних областях. У центрі і на сході буде трохи тепліше — 9 … 13 ° C вдень і 1 … 3 ° C вночі.

У Києві в суботу температура вдень сягатиме 12 … 14 ° C, вночі опуститься до -1 … -3 ° C, в неділю вдень жителів столиці чекає 7 … 9 ° C тепла. Опадів не передбачається.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: